Knygoje pavadinimu „Laiškai Trumpui“ („Letters to Trump“) skelbiami ir buvusios JAV valstybės sekretorės Hillary Clinton, kuri palaimėjo D. Trumpui 2016 metais vykusiuose prezidento rinkimuose, pokalbių laidų karalienės Oprah‘os Winfrey, Holivudo aktoriaus Clinto Eastwoodo ir krepšinio žvaigždės Shaquille‘o O’Nealo laiškai.

Laiškai apima daugiau kaip 40 metų laikotarpį – taigi ir laiką, kai būdamas nekilnojamojo turto verslininkas ir televizijos žvaigždė D. Trumpas buvo vertinamas daug mažiau prieštaringai nei po to, kai pradėjo savo politinę karjerą. Knyga prekyboje pasirodys balandžio 25 dieną ir kainuos 99 dolerius (94 eurus). Už knygą su D. Trumpo parašu reikės pakloti 399 dolerius.

2020 metais rinkimus pralaimėjęs D. Trumpas jau pernai išleido nuotraukų knygą „Mūsų bendra kelionė“ („Our Journey Together“). Per pirmuosius du mėnesius po pasirodymo ji uždirbo 20 mln. dolerių.

Iš naujosios D. Tumpo knygos ypač didelio susidomėjimo gali sulaukti Kim Jong–uno laiškai. D. Trumpas per savo kadenciją palaikė neįprastai glaudžius santykius su užsienio izoliuotos Šiaurės Korėjos vadovu. „Jis man rašė nuostabius laiškus, tai puikūs laiškai, – 2018–aisiais savo šalininkams sakė D. Trumpas. – Mes įsimylėjome“.

Susirašinėjimas su Kim Jong–unu yra tarp dokumentų, kurie po D. Trumpo kadencijos pabaigos buvo paimti iš buvusio prezidento namų Floridos valstijoje. D. Trumpas iš Baltųjų rūmų į „Mar-a-Lago“ rezidenciją pasiėmė daug slaptų dokumentų, nors jie turėjo būti perduoti Nacionaliniam archyvui.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją