2011 metų rugsėjį nežinomi asmenys nužudė tris žmones, tarp kurių buvo T. Carnajevo draugas Brendanas Messas. Visoms aukoms buvo perpjautos gerklės, o nusikaltimo vietoje buvo palikta daug marihuanos. Policija manė, kad incidento vietoje buvo dar du žmonės, bet jų asmenybės taip ir nebuvo nustatytos. Įtariamąja taip pat buvo laikoma B. Messo mergina - imigrantė iš Somalio. Bet ir ši versija oficialiai nebuvo patvirtinta. Šis nužudymas tebetiriamas iki šiol.

Kaip pažymi portalas, T. Carnajevo bičiulis Ray papasakojo, kad po trijų žmonių nužudymo Tamerlanas atitolo nuo draugijos, bet tuo metu niekas negalėjo pamanyti, kad nusikaltimą galėjo padaryti būtent jis. Dabar, kai paaiškėjo, kad jis susijęs su sprogimais Bostone, jo bičiuliams kilo tokių minčių. "Tamas (Tamerlanas) nedalyvavo nei pamaldose, nei laidotuvėse, jis apskritai nesirodė. O juk jis artimai bendravo su Brendanu. Kaip tik todėl labai keista, kad jis pareiškė "neturįs draugų Amerikoje”, sakė Rėjus.

Balandžio 15 d. netoli garsiojo Bostono maratono finišo linijos 12 sekundžių intervalu nugriaudėjo du sprogimai. Žuvo trys žmonės, daugiau kaip 180 buvo sužeista. Amerikos valdžia įsitikinusi, kad šio teroro akto organizatoriai ir vykdytojai buvo broliai Carnajevai - 26 metų Tamerlanas ir 19 metų Džocharas, kurį pavyko sulaikyti penktadienį per plataus masto operaciją. Jis atkakliai priešinosi pareigūnams, bet buvo sunkiai sužeistas ir galiausiai sulaikytas. Sunkios būklės Dž. Carnajevas gydomas ligoninėje. Jo vyresnysis brolis T. Carnajevas penktadienį mirė nuo žaizdų, patirtų per susišaudymą su policija.

Naujausias žinias apie įtariamus Bostono maratono sprogdintojus skaitykite čia: