Į šeštąją dešimtį įžengęs vyriškis keturias valandas trukusio „S7 Airlines“ skrydžio iš Mineralinių Vandenų miesto į kitą Rusijos miestą Novosibirską metu ėmė agresyviai elgtis su skrydžio palydovais ir pareikalavo „šnektelėti“ su orlaivio kapitonu.

Kaip rašo mirror.co.uk, keleiviai suskubo tramdyti vyrą ir lipnia juosta pritvirtino jį prie tuščios verslo klasės kėdės.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip vyriškis keikiasi ir svaidosi užgauliojimais įgulai ir kitiems keleiviams.

Kai „Airbus 320“ nusileido didžiausiame Sibiro mieste Novosibirske, į orlaivį įlipę policijos pareigūnai suėmė vyrą už viešosios tvarkos pažeidimą. Belaukiant tyrimo jis buvo užrakintas į kamerą.

„Pareigūnai atgabeno vyrą į policijos nuovadą, tačiau čia jo sunkiai valdomas elgesys nesiliovė. Jis žodžiais įžeidinėjo policijos pareigūnus ir mėgino juos pulti“, – informavo Rusijos Vidaus reikalų ministerija.

Buvo pradėtas kriminalinis tyrimas dėl chuliganizmo skrendant lėktuvu. Nusižengėliui gresia iki penkerių metų kalėjimo.

Policijos teigimu, prieš lipdamas į lėktuvą vyriškis smarkiai svaiginosi.

Pasak vieno iš įvykio liudininkų, lėktuve jis elgėsi tarytum „laukinė meška“

Policijos nuovadoje užfiksuotame vaizdo įraše matyti, kaip vyras kreipiasi į pareigūnus ir prašo „vaikinų ir merginų“ jį išlaisvinti.

„Aš maloniai su jumis elgiuosi, elkitės ir jūs kitaip“, – maldavo jis.

Policijos pareigūnė jam atsakė: „Žinoma, jūs tikrai labai malonus. Suniokojote čia pusę nuovados“.

Vyras jai aiškino: „Aš nieko nepamenu, visiškai nieko“.

Šis nutikimas paskatino Rusijos teisininkų asociacijos vadovą paraginti, kad visų skrydžių metu įgulai būtų išduodami plastikiniai antrankiai, kurie padėtų suvaldyti įvairaus pobūdžio incidentus.

Rusijos teisininkų asociacijos vadovas Igoris Trunovas sakė: „Tai pakankamai lengvi antrankiai, tačiau nusitraukti jų nepavyks. Lėktuvuose yra pirmosios pagalbos reikmenų. Tad turėtų būti ir specialios įrangos tokioms situacijoms, kai chuliganai bando prasiveržti pas pilotus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)