Kaip skelbia newsru.com, šiame filme jis ne tik atliko vieną pagrindinių vaidmenų, bet ir parašė scenarijų.

Pristatymas vyko kino teatre „Zviozdočka“. Garsus separatistinių Ukrainos respublikų šalininkas pareiškė, kad planuoja baigti filmuotis seriale „Rezidentai“ ir išmainyti į tarnystę cerkvėje.

„Labai norėčiau grįžti į cerkvę, noriu tarnauti. Ten labai gerai jaučiuosi“, – aktorių cituoja naujienų agentūra ITAR-TASS.

Kaip skelbia ukrainiečių portalas „Ostrov“, aktorius į Donecką atvyko ne tuščiomis – vienam iš separatistų vadų Arsenijui Pavlovui, geriau žinomam pravarde Motorola, jis padovanojo butelį alkoholinio gėrimo.

Jo žmonai aktorius įteikė kailinius. Kaip skelbia „Ostrov“, rusas neatmetė galimybės, kad gali prisijungti prie „Donecko liaudies respublikos“ separatistų.

„Jeigu nepriims į cerkvę, atvyksiu pas jus. Esu kandidatas į stendinio šaudymo sporto meistrus. Nesu išrankus, greitai prisitaikau – valgau, ką duoda“, – pristatyme kalbėjo aktorius. Iš salės pasigirdo replika „Priimsim!“, kurią aktorius džiugiai sutiko: „Su malonumu prisijungsiu“.

„Būk palaiminta Dievo, „Novorosija“! Žiūriu į naktinius, šarma pasidabinusius laukus prie Ilovaisko. Spengianti tyla. Nuostabu!“, – savo paskyroje socialiniame tinkle „Instragram“ parašė aktorius.

„RIA Novosti“ paskelbė nuotrauką, kurioje I. Ochlobystinas pozuoja su automatiniu šautuvu ir spaudžia ranką vienam iš prorusiškai nusiteikusių separatistų.

Priminsime, kad Tulos miesto koncertų salėje aktoriui neseniai buvo įteiktas butelis kraujo – tokį performansą surengė žurnalistas Valerijus Otstavnychas.

Anot žurnalisto, I. Ochlobystinas „nuolat ištroškęs kraujo – tiek ukrainiečių, tiek rusų“, nes vis siūlo pradėti kruviną „Rusijos ir Ukrainos karą“.

„Koks nusivylimas. Ech, Valerijau, ech, Otstavnychai! Tavo gyslomis teka spanguolių sultys. Surūgusios – kaip ir visas tavo gyvenimas“, – situaciją pakomentavo aktorius.

Anksčiau socialiniame tinkle „Twitter“ jis pasiūlė „imti Mariupolį, Odesą ir Charkovą“ bei pareiškė, kad tokios valstybės kaip Ukraina „nebuvo ir nebus“, „jos iš principo neturėtų būti“.

Aktorius teigia, kad seriale „Rezidentai“ jis filmuosis iki liepos, vėliau projektas baigsis, pažymi naujienų agentūra.

I.Ochlobystinas netrukus naują filmą pristatys ir Rusijos žiūrovams, vyks ir į kitas šalis. Juostoje pasakojama apie Japonijos stačiatikių bažnyčios dvasininką, atsidūrusį mafijos klanų karo sūkuryje. Ramybės ir saugumo dvasininkas ieško Rusijos gilumoje, tačiau ir ten jam nepavyksta išvengti konflikto su vietos verslininkais ir paprastais gyventojais.