Aštuoniolikmetis Kim Han-Solis (Kim Han Solis), kuris anksčiau studijavo Makao ir Bosnijoje, šiais metais turėtų pradėti Europos ir Azijos programos studijas, nurodė instituto pareigūnė Caroline Allain (Karolin Alen).

Anglų kalba dėstomas kursas apima Europos ir Azijos šalių santykius. Jį pasirinkę studentai privalo išmokti prancūzų ir pasirinkti vieną iš Azijos šalių kalbų – kinų, japonų, korėjiečių, hindi arba indoneziečių.

Paauglio tėvas Kim Jong-Namas (Kim Čen Namas) yra vyriausiasis Kim Jong-Ilo (Kim Čen Iro), kuris į valdžią atėjo 1994 metais, sūnus. Kim Jong Ilas, šalies įkūrėjas Kim Il-Sungo (Kim Ir Seno) sūnus, Šiaurės Korėjai vadovavo iki savo mirties 2011 metais.

Kim Jong-Namo šeima daug metų gyveno Kinijos pietinėje Makao teritorijoje nuo 2001-ųjų, kai jis pateko į nemalonę, buvo deportuotas iš Japonijos, kur mėgino patekti su suklastotu pasu – esą norėdamas aplankyti „Disneilendą“ Tokijuje.

Kim Han-Solis anksčiau studijavo Jungtiniame pasaulio koledže Bosnijoje, Mostare. Jis paprastai vengia bendrauti su žiniasklaida, bet viename pokalbyje su Elisabeth Rehn, buvusia JT generalinio sekretoriaus pavaduotoja, savo dėdę Kim Jong-Uną pavadino „diktatoriumi“.