Aštuoni iš suimtų asmenų apkaltinti nusikalstama veika, o likusieji - viešosios tvarkos sutrikdymu. Šeši sulaikytieji skubos tvarka nuteisti 30 parų kalėjimo bausme.

Vėlai šeštadienį daugybė demonstrantų įsiveržė į RTS pastatą. Protestuotojai reikalavo leisti patekti į studiją, kad galėtų kreiptis į tautą. Sekmadienį protestuotojai taip pat apsupo prezidento rūmus ir nušvilpė prezidentą Aleksandrą Vučičių, kai šis pasirodė.

Kiti demonstrantai protestavo priešais pagrindinę Belgrado policijos nuovadą, reikalaudami paleisti suimtus protestuotojus. Suimti keli žmonės, svaidę vandens butelius į pastatą.

Prezidentas spaudos konferencijos metu įspėjo, kad „joks smurtinis veiksmas neliks nenubaustas“, o opozicijos lyderius pavadino „fašistais“.

Serbijoje jau kelis mėnesius nerimsta protestai prieš prezidentą A. Vučičių. Prezidentas kaltinamas autokratiniu valdymu, žiniasklaidos suvaržymais ir neapykantą kurstančiomis kalbomis prieš savo oponentus.

Demonstracijos Serbijoje prasidėjo po to, kai pernai buvo sumuštas opozicinio aljanso „Aljansas už Serbiją“ lyderis. Aljansas spėja, kad muštynes pakurstė A. Vučičiaus „Serbijos pažangos partija“ (SNS).