Vidaus reikalų ministras Dušanas Michailovičius žurnalistams sakė, kad tarp kaltinamųjų yra ir serbų ultranacionalistų lyderis Vojislavas Šešelis, kuris vasarį pasidavė Jungtinių Tautų karo nusikaltimų tribunolui Hagoje, bei du buvusio Jugoslavijos prezidento Vojislavo Koštunicos sąjungininkai - jo buvęs saugumo patarėjas Radė Bulatovičius ir buvęs armijos žvalgybos vadovas generolas Acas Tomičius.

Serbijos valdžia apkaltino įtakingą nusikaltėlių grupuotę, vadinamąją Zemuno gaują, nužudžius premjerą, siekiant užkirsti kelią suimti jos lyderį. Grupuotės nariai puoselėjo planus nuversti provakarietišką šalies vyriausybę ir sugrąžinti į valdžią nacionalistus.

Per spaudos konferenciją D.Michailovičius sakė, kad 15 žmonių yra tiesiogiai susiję su kovo 15 dieną įvykdytu ministro pirmininko Z.Džindžičiaus nužudymu. Kol kas nežinoma, kiek iš kaltinamųjų jau yra už grotų.

Z.Džindžičius, kuris stengėsi transformuoti šalį į vakarietiškos demokratijos valstybę, buvo nušautas prie pagrindinių vyriausybės rūmų Belgrade. Šis nusikaltimas sukrėtė Serbiją ir privertė susirūpinti Vakarų valstybes dėl regiono stabilumo.

Kovo pabaigoje policija pranešė nušovusi du Zemuno gaujos lyderius - Dušaną Spasojevičių ir Milę Lukovičių, kai šie pasipriešino jų suimti atvykusiems pareigūnams. Trečiasis pagrindinis įtariamasis premjero nužudymu vis dar slapstosi nuo policijos.