Per paskutinį posėdį, vykusį pirmadienį, viena iš audringų vakarėlių, esą rengtų tuomečio premjero savo viloje netoli Milano, dalyvių pasakojo, kad priešais S.Berlusconi šoko vienuolių kostiumus ir futbolininkų uniformas vilkėjusios striptizo šokėjos.

Imane Fadil teigė, kad jai pirmąkart apsilankius iš šių vakarėlių, S.Berlusconi asmeniškai jai sumokėjo 2 tūkst. eurų (apie 6 900 litų) grynaisiais.

Tą vakarą ji matė, kaip dvi merginos, vilkėjusios vienuolių kostiumus "su juodomis tunikomis, baltais šydais ir kryžiais" šoko striptizą S.Berlusconi, kuriam dabar 75 metai.

S.Berlusconi kaltinamas dėl lytinių santykių su marokiete naktinių klubų šokėja Karima El Mahroug, kai jai tebuvo 17 metų, taip pat viršijęs savo įgaliojimus, padėdamas ją ištraukti iš arešto, kai mergina buvo suimta per atskirą incidentą.

K.El Mahroug, dar žinoma savo sceniniu vardu Ruby Rubakuori (Ruby širdžių daužytoja), neigia santykiavusi su S.Berlusconi, o buvęs premjeras neigia visus kaltinimus.

S.Berlusconi tvirtina organizuodavęs tik "rafinuotas vakarienes" ir sušelpdavęs finansiškai merginas, kurioms reikėdavo pagalbos.

Nagrinėjant šią bylą, buvęs premjeras beveik niekada nedalyvaudavo teismo posėdžiuose, o jo pasirodymas posėdyje, kuriame duos parodymus liudininkai, buvo labai netikėtas.

I.Fadil pirmadienį sakė, kad viena iš vienuolėmis persirengusių striptizo šokėjų buvo Nicole Minetti - buvusi pramogų pasaulio žvaigždutė, kuri šiuo metu yra S.Berlusconi Laisvės žmonių partijos regioninė patarėja ir yra kaltinama parūpindavusi prostitučių savo globėjui.