Jau anksčiau žiniasklaida skelbė, kad S. Berlusconi rėžia sparną apie 27 metų buvusią grožio karalienę Francescą Paskale.

„Taip, tai oficialu. Aš su ja susižadėjau. Ji ir Neapolio. Vardu Francesca. Ji graži ne vien išore, bet ir vidumi. Ji su manimi labai miela ir tas jausmas abipusis“, - pareiškė S. Berlusconi laidai „Domenica 5 Live“.

Politikas anksčiau buvo du kartus vedęs. Su antrąja žmona ir trijų jo vaikų motina Veronica Lario skyrybų procesas trunka jau trečius metus.

Buvęs Italijos premjeras atskleidė, kad su Francesca pažįstami jau septynerius metus. Mergina vadovavo politiko gerbėjų klubui. Už surinktus savanorių pinigus ji užsakė lėktuvą, kuris skrido palei šalies pakrantę su plakatu „Silvio, mums tavęs trūksta“. Vėliau ji užrašą pakeitė į „Silvio, man tavęs trūksta“.

„Ji pradėjo dirbti mano politinėje būstinėje, šalia manęs. Ji puiki Marinos draugė, - sakė S. Berlusconi, turėdamas omenyje vyriausią dukrą iš pirmos santuokos ir šeimos kontroliuojančios bendrovės „Fininvest“ prezidentę. - Marina labiau už visus nerimavo dėl visų tyrimų ir teismų ir dabar ji man kaip mama“.