Antradienį jis psatebėtas dalyvaujantis „Vieningosios Rusijos“ frakcijos susitikime, kuriame dalyvavo ir sporto ministras.

Nuotrauką iš susitikimo savo „Telegram“ kanale publikavo partijos vadovo pavaduotojas Vladimiras Ivanovas.

Apie gautą šaukimą į kariuomenę N. Valujevas rugsėjo pabaigoje pasakojo leidiniui „Izvestija“.

„Manau, kad visi gavo [šaukimus]. Aš taip pat gavau šaukimą. Dabar važiuosiu į karinį komisariatą. Vienintelis dalykas, tai kad mano kolegos yra šaunuoliai, jie užsirašė į karinį registrą Valstybės Dūmoje ir gavo šaukimą čia, o aš turiu grįžti namo. Kitą savaitę būtinai važiuosiu į karinį komisariatą“, – tikino N. Valujevas.

Kaip rašė „Telegram“ kanalas „Baza“, N. Valujevas šaukimą gavo anksčiau, nei Vladimiras Putinas paskelbė dalinę mobilizaciją, ir rugsėjo 15 dieną jau turėjo pasirodyti kariniame komisariate Sankt Peterburge.

Savo „Telegram“ kanale šaukimo dokumento nuotrauką paskelbęs deputatas žadėjo į karinį komisariatą nuvykti „po plenarinių savaičių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)