Liudininkai laikraščiui pasakojo, kad lėktuvas sausio 8 dieną turėjo išskristi 6 val. ryto, tačiau dėl prastų oro sąlygų jo skrydis buvo atidėtas vienai valandai.

Tačiau jis taip ir neįvyko: lėktuvas įstrigo sniego pusnyse. Keleiviams teko laukti, kol lėktuvas bus atkastas. Tuomet jie buvo nuvesti į pastato vidų. „Telegram“ kanale „Baza“ paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip keleiviai palieka lėktuvą.


Štai kaip Permės oro uostas savo „Telegram“ kanale pakomentavo šį incidentą: „Incidentas įvyko sekmadienio, sausio 8 dienos, rytą. Lėktuvas „Boeing 737 – 800“, turėjęs skristi reisu DR 6512 iš Permės į Maskvą, įsibėgėjimo pradžioje nuriedėjo nuo pakilimo tako. Nė vienas iš 183 keleivių ar įgulos narių nenukentėjo, pats lėktuvas taip pat nebuvo apgadintas. Keleiviai buvo nugabenti į oro uosto terminalą. Orlaivis šiuo metu nuo kilimo ir tūpimo tako evakuojamas į orlaivių stovėjimo aikštelę. Kol bus atlaisvintas kilimo ir tūpimo takas, Bolšoe Savino oro uostas atvykstantiems ir išvykstantiems lėktuvams yra uždarytas. Įvykio priežastys tiriamos“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)