Kalbėdamas per Rusijos valstybinę televiziją, V. Solovjovas sakė, kad Ukrainoje vyksta neva „religinis karas“.

„Tai karas, kurio nenorime vadinti jo vardu. Tai karas, kuriame mažasis demonas Zelenskis kartu su savo samdiniais veikia visiško blogio vardu“, - sakė jis.

„Šis blogis dėvi pripažinimo ir tolerancijos rūbą. Taip jau yra, brangūs draugai. Tai, su kuo mes susiduriame, nėra šiaip kažkas. Tai rimčiausias, sunkiausias religinis karas. Tiesa, dėl to niekas nieko negali padaryti. Mes vis dar negalime suvokti, kad šio karo tikslas yra mūsų sunaikinimas. Ar kas nors tuo abejoja?“ – propagandinę kalbą sakė jis.

Toliau propagandistas kalbėjo, kad NATO siekia sunaikinti Rusiją.

Jis pridūrė: „Vienintelis NATO tikslas – sunaikinti Rusiją. Jokių kitų tikslų jie neturi. Jie nori sunaikinti Rusiją, nes, nepaisant ateistinės sovietinės praeities, Rusija yra tradicinių vertybių šalis.“


Tai nėra pirmas kartas, kai Kremliaus propagandistai bando įtikinti Rusijos visuomenę, kad karas Ukrainoje yra reikalingas ir apšmeižti Ukrainos prezidentą V. Zelenskį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)