Vieno tokio stendo nuotrauką savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė verslininkas iš Novosibirsko Aleksandras Filiurinas, skelbia meduza.io.

Antrasis Rusijos Komunistų partijos Novosibirsko apskrities komiteto sekretorius Renatas Suleimanovas radijo stočiai „Govorit Moksva“ sakė, kad iš viso mieste Pergalės dienai nuspręsta pasirūpinti 25 tokiais reklaminiais stendais su J. Stalinu.

R. Suleimanovas J. Staliną pavadino „to laikotarpio valstybingumo įsikūnijimu“ ir pareiškė, kad „jo indėlis į pergalę nenusakomas žodžiais“.

„Tokia idėja užgimė natūraliai. J. Stalinas buvo vyriausias pajėgų vadas, vadovavęs šaliai Antrojo pasaulinio karo metu. Kad ir kaip jis bebūtų vertinamas, šio istorinio fakto nepaneigsi. Jį teigiamai vertina veteranai, Antrojo pasaulinio karo dalyviai“, – pareiškė komunistų partijos politikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (884)