Ukrainos ginkluotosios pajėgos likvidavo 331-ojo Kostromos gvardijos desantininkų pulko vadą Sergejų Sucharevą ir jo pavaduotoją Sergejų Krylovą. Šio pulko daliniai 2014 metais dalyvavo kare Rytų Ukrainoje, o jo vadai vadovavo Ukrainos karių kolonos apšaudymui prie Ilovaisko vadinamajame „žaliajame koridoriuje“.

Apie į Ukrainos žemę vėl atvykusių įsibrovėlių mirtį patvirtino žinutės socialiniuose tinkluose, skelbia TSN.

„Kiekvienas Rusijos karo nusikaltėlis tikrai bus nubaustas“, – rašoma savanorių bataliono „Donbasas“ paskyroje feisbuke. Šiame įraše primenama, kad Kostromos desantininkų vadas davė įsakymą prie Ilovaisko sušaudyti ukrainiečių kovotojus.

Be pulko vadų, į Ukrainos žemę paskutinį kartą koją įkėlė dar vienas Kostromos desantininkas Levas Ovčinikovas, kilęs iš Kilmezo kaimo.

Patvirtinta ir trijų Rusijos okupacinės armijos karininkų iš kitų kariuomenės dalinių žūtis.

Ukrainos kovotojai likvidavo 38-osios atskirosios motorizuotųjų šaulių brigados ginkluotės bataliono vado pavaduotoją majorą Ruslaną Petruchiną (kilęs iš Orenburgo srities), kapitoną Sergejų Višniakovą iš specialiosios paskirties GRU (Rostovas) 22-osios atskirosios brigados aviacijos pulko. Jis yra dalyvavęs kare Sirijoje.

Kaip pažymi TSN, per 20 Rusijos invazijos dienų Ukrainos gynybos pajėgos nužudė 10 Rusijos kariuomenės aukščiausios vadovybės atstovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją