Kaip informavo savo „Telegram“ kanale Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas, incidentas įvyko Belgorodo rajone. Anot jo, gaisrą sukėlė iš bepilotės skraidyklės numestas sprogstamasis įtaisas.

„Belgorodo rajone dega vienas iš energetikos objektų. Preliminariais duomenimis, gaisrą sukėlė iš drono numestas sprogstamasis įtaisas. Nukentėjusiųjų nėra. Tiekimas vartotojams nenutrauktas. Vietoje dirba operatyvinės tarnybos“, - parašė gubernatorius.

UNIAN primena, kad Rusijos savanorių korpuso ir Rusijos laisvės legiono kovotojai surengė kelis reidus Rusijos teritorijoje, įsiveržę per sieną.

Birželio 4 d. jie pareiškė, kad įžengė į Šebekino priemiestį. Vėliau buvo pranešta, kad jie Naujojoje Tavolžankoje paėmė į nelaisvę du Rusijos armijos kareivius. Kovotojai įrašė kreipimąsi į V. Gladkovą, kuriame pasiūlė jam mainus – kareivių grąžinimas už galimybę „pasikalbėti apie Rusijos likimą“.

Regiono vadovas pareiškė esąs pasirengęs susitikti, bet nurodė kitą laiką ir vietą. Galiausiai susitikimas neįvyko.

Vėliau pasirodė dar vienas Rusijos savanorių korpuso vaizdo įrašas, kuriame kovotojai pranešė, kad belaisvių skaičius padidėjo. Jie pranešė perduosią juos Ukrainai mainams.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją