Kijeve savaeigės priešlėktuvinės priešlėktuvinės raketos sistema „Strela-10“ pervažiavo lengvąjį automobilį, važiavusi priešpriešine eismo juosta. Tai padaryta specialiai, o tokį brutalų poelgį įvykdę rusų kariai tiesiog nuriedėjo toliau, skelbia tsn.ua.

Lengvojo automobilio vairuotojas, laimei, išgyveno, skelbia „Poslednij blokpost“. Vyrą išgelbėjo praeiviai. Jie nelaimėlį ištraukė iš sumaitoto automobilio ir iškvietė greitąją medicinos pagalbą.

„Rusijos okupacinės pajėgos – baisiau nei nacistai. Draugai, ginkluokitės! Jeigu nesustabdysime šios ordos, jie mus paprasčiausiai sunaikins. Už ginklų!“, – į ukrainiečius kreipėsi „Telegram“ kanalo administratoriai.

Įspėjimas: vaizdo įraše skamba necenzūrinė leksika


Įsiveržusios į Ukrainą Rusijos pajėgos artėja prie Kijevo iš šiaurės ir šiaurės rytų, penktadienį pranešė Ukrainos kariuomenė. Vis labiau baiminamasi, kad sostinė gali kristi antrąją Rusijos atakos dieną.

Rusijos kariai bando „apeiti“ šiaurinį Černigivo miestą, kur juos „atrėmė“ Ukrainos kariuomenė, ir rengiasi pulti Kijevą, „Facebook“ tinkle paskelbė kariuomenė, pridurdama, kad kariai artėja prie sostinės nuo rytinio Konotopo miesto, kurį jie jau kontroliuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją