Lifte jis įtaisė ir stebėjimo kamerą, fiksuojančią kaimynų reakcijas. Kameros užfiksuotais vaizdo įrašais savo tviterio paskyroje pasidalijo „The Moscow Times“.

Pamatę V. Putino portretą žmonės juokiasi, purto galvą, kai kurie jam juokaudami lenkiasi, tačiau didžioji dauguma – tiesiog keikiasi, rašo insider.com.

Pirmasis į liftą įlipa vyras, jis pamatęs portretą riebiai nusikeikia, tada, patikrinęs, ar portretas tvirtai pakabintas, piktai sako: „Jie gal visai išprotėjo.“ Vėl nusikeikia ir atsuka portretui nugarą.

Nėra aišku, kas tie jo minimi „jie“, tačiau kiti lifto keleiviai – tiksliau, keleivės, trys moterys, – išreiškia panašias emocijas. Viena jų, pamačiusi Rusijos prezidento portretą, taip pat nusikeikia ir nusistebi, koks avigalvis galėjo jį pakabinti.

Jos pakeleivė bando pažvelgti už portreto, o trečioji pareiškia esanti tikra, kad V. Putino atvaizdo akyse įtaisytos stebėjimo kameros: „Jie mus šnipinėja.“

Kitos į liftą įlipusios moterys ima garsiai juoktis.

Viena jų apsimeta, kad nusižeminusi lenkiasi prezidentui, o jos draugė visa tai filmuoja, komentuodama: „Visiškas siaubas. Košmaras.“

Kita moteris įlipa su šunimi, ima juoktis ir baisėtis: „Dievulėliau. Kas gi čia jį galėjo pakabinti? Košmaras.“ Po kelių sekundžių vėl pažvelgusi į portretą ima linksmai kikenti.

Dar viena moteris, įlipusi į liftą, taip pat nusikeikia, šįkart angliškai, ir nusistebi: „Jūs ką, rimtai?“

Po jos į liftą nori lipti pagyvenusi moteris su prijuoste, bet, pamačiusi portretą, tik piktai numoja ranka ir nebelipa, eina šalin.

Po jos liftą išsikvietęs vyriškis akivaizdžiai jaučia panašias emocijas. Įlipęs į liftą jis nebyliai įsistebeilija į portretą, tada nuo jo nusisuka ir pasipiktinęs papurto galvą. Išlipdamas sumurma „visiška nesąmonė“ ir nusikeikia.