„Bet koks judėjimas šia kryptimi bus mūsų laikomas tos šalies dalyvavimu ginkluotame konflikte“, – per televizijos transliuotą susitikimą su Rusijos oro vežėjų flagmano „Aeroflot“ darbuotojais sakė V. Putinas.

Jis pridūrė, kad neskraidymo zonos nustatymas turėtų „milžiniškų ir katastrofiškų pasekmių ne tik Europai, bet ir visam pasauliui“.

V. Putinas taip pat atmetė gandus, kad Rusijoje planuojama įvesti karo padėtį, Maskvos invazijai Ukrainoje įžengus į antrą savaitę.

„Karo padėtis turėtų būti įvedama tik išorinės agresijos atvejais... mes šiuo metu to nepatiriame ir, tikiuosi, nepatirsime“, – sakė jis.

Karo padėties Rusijoje įvesti neplanuojama

Rusijos prezidentas V. Putinas šeštadienį tai pat pareiškė neketinantis įvesti šalyje karo padėties, Maskvos invazijai Ukrainoje įžengus į antrą savaitę.

„Karo padėtis turėtų būti įvedama tik išorinės agresijos atvejais... mes šiuo metu to nepatiriame ir, tikiuosi, nepatirsime“, – per televizijos transliuotą susitikimą su Rusijos oro vežėjų flagmano „Aeroflot“ darbuotojais sakė V. Putinas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją