Patrizia D'Addario, tvirtinusi, jog permiegojo su tuometiniu Italijos premjeru jo rezidencijoje Romoje kaip tik tą naktį, kai 2008 metais JAV prezidentu buvo išrinktas Barackas Obama, sako apgailestaujanti, jog Silvio teko atsistatydinti.

„Man labai gaila, kad S. Berlusconi teko atsistatydinti ir apmaudu dėl visų įžeidimų, kuriuos jam teko patirti. Jis bus prisimenamas kaip puikus ministras pirmininkas“, - teigia buvusi mergina pagal iškvietimą, paviešinusi įrašus apie savo romaną su buvusiu Italijos vyriausybės vadovu.

Kai 2009 metais P. D'Addario paviešino informaciją apie meilės naktį S. Berlusconi glėbyje, skandalas per akimirką apskriejo viso pasaulio žiniasklaidą. Prostitutės atvirumas paskatino ir kitas merginas viešai prisipažinti dalyvavus S. Berlusconi vakarėliuose jo rezidencijoje „Palazzo Grazioli“, esančioje netoli Italijos parlamento.

Prostitutė teigia nemananti, jog jos atviri prisipažinimai, tarp kurių ir knyga „Mėgaukitės, ministre pirmininke“ („Take Your Pleasure, Prime Minister“), kaip nors susiję su S. Berlusconi pasitraukimu savaitgalį.

„Jokiais būdais ne, visada sakiau tik tiesą. Tikrai nenorėjau sužlugdyti vyriausybės“, - sakė P. D'Addario.