D. Londono Suarez penktadienį detaliai papasakojo apie skandalingąją naktį Kolumbijos radijui "La W Radio", nors interviu iš jos buvo imamas Madride. Po kilusio skandalo ji kurį laiką slėpėsi nuo įkyraus žiniasklaidos dėmesio Jungtiniuose Arabų Emyratuose, vėliau persikėlė į Ispaniją.

Kaip žinoma, įtarimai dėl sekso skandalo buvo pareikšti 12 slaptųjų tarnybų agentų ir keliems JAV kariuomenės pareigūnams.

Prieš JAV prezidento Baracko Obamos vizitą Kolumbijoje, kur vyko Šiaurės ir Pietų Amerikos valstybių vadovų susitikimas, Kartachenos miesto viešbutyje buvo rasta 20 laisvo elgesio moterų. Teigiama, kad su jomis laiką leido JAV slaptųjų tarnybų pareigūnai ir kariai.

"Jie elgėsi kaip tikri kvailiai", - pabrėžė D. Londono Suarez. Pasak jos, jeigu agentas, su kuriuo ji praleido naktį, būtų įvykdęs visas finansines sąlygas, dėl kurių jiedu buvo susitarę, jokio skandalo nebūtų kilę. Buvo tartasi dėl 800 dolerių sumos, kurią amerikietis žadėjo sumokėti jai už naktį. Tačiau po naktinio klubo, iš kurio jie grįžo paryčiui, likusią naktį jis pramiegojo, o vėliau, kai ji pareikalavo pinigų, jis tedavė jai 50 Kolumbijos pesų (30 dolerių), manydamas, kad to pakaks.

Agentas suklydo: mergina iškvietė policiją, kuri kaipmat "atgaivino" lėbautoją. Galiausiai visiems agentams, esantiems viešbutyje, pavyko surinkti 250 dolerių, kurie ir buvo perduoti D. Londono Suarez. Tačiau į skandalą jau buvo įsikišusi policija, ir ši istorija buvo paviešinta.

Prostitutė taip pat papasakojo, kaip naktiniame klube linksminosi amerikiečiai. Jie labai daug gėrė ir šoko, pasakojo mergina, o jos "kavalierius" demonstravo "beprotiškus šokius", matyt, mėgindamas padaryti įspūdį salėje esančioms dailiosios lyties atstovėms.

Pati D. Londono Suarez laiko ir save nukentėjusiąja šioje istorijoje: be darbo "naktine peteliške", ji turėjo ir kitą, visiškai padorų darbą, susijusį su įvairių susitikimų rengimu Kartachenoje, tačiau dabar jai teks jį pamiršti. Be to, D. Londono Suarez per savo pirmąjį interviu žurnalistams užsiminė papasakojusi toli gražu ne viską: ji turinti pasiūlymų iš kitų leidinių ir ketina jais pasinaudoti bei užsidirbti pinigų. Todėl kai kurių "specifinių" incidento detalių mergina kol kas neatskleidžia.