Pasak Rusijos „Telegram“ kanalo BAZA, Tulos srityje įvyko sprogimas, bet jo priežastys kol kas nežinomos. Jis nugriaudėjo Berezovskio gyvenvietėje apie 8 val. Jį girdėjo visi vietos gyventojai. Pasak jų, nuo sprogimo „drebėjo namai“.

„Vėliau miške buvo aptikta pusės metro gylio duobė. Aplinkui viską dengė pelenai, gulėjo kelių negyvų paukščių kūnai. Dabar gyventojų ten neleidžia – teritoriją apsupo policija, dirba išminuotojai“, –pranešama socialiniuose tinkluose.

Rusijos „Telegram“ kanalai taip pat praneša, kad esą beveik valandą buvo apšaudomas Briansko srities Starodubo rajono Lomakovkos kaimas. Dėl šio apšaudymo vietos valdžia tradiciškai kaltina Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.

Jos duomenimis, keli sviediniai pataikė į civilinius objektus, o vietos gyventojai slepiasi rūsiuose.

Briansko srities gubernatorius Aleksandras Bogomazas taip pat pareiškė, kad esą iš Ukrainos į regiono teritoriją įsigavo diversantų grupė, kuri Liubečanų kaime apšaudė automobilį.

Savo ruožtu Kursko srities gubernatorius Romanas Starovoitas pranešė, kad esą netoli sienos su Ukrainą esančią Tiotkino gyvenvietę „vėl apšaudė Ukrainos ginkluotosios pajėgos“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją