Šaltiniai teigia, jog teismas taip pat paskyrė 10 tūkstančių eurų per dieną baudą, jeigu Kembridžo hercogienės nuotraukos bus perspausdintos.

Netoli Paryžiaus esančio Nantero teismas pareikalavo, kad „Closer“ daugiau nepublikuotų šių nuotraukų, įskaitant leidinio tinklalapį. Žurnalas penktadienį, rugsėjo 14 dieną, savo puslapiuose pateikė keturiolika apsinuoginusios C. Middleton nuotraukų.

Pirmadienį, rugsėjo 17 dieną, Italijos žurnalas „Chi“ skyrė net 26 puslapius šioms Kembridžo hercogienės nuotraukoms. „Chi“, kaip ir „Closer“, priklauso Italijos leidybos grupei „Mondadori“, priklausančiai buvusiam Italijos ministrui pirmininkui Silvio Berlusconi. Savaitgalį airių bulvarinis leidinys išspausdino daugiau karališkosios šeimos atstovės nuotraukų.

Pirmadienį karališkosios poros advokatas Aurelienas Hamelle teisme teigė, kad nuotraukos buvo padarytos tuo metu, kai Williamas ir Catherine dalijosi „normaliomis ir visiškai intymiomis“ akimirkomis ir pridūrė, jog situacija buvo „labai asmeniška“.

A. Hamelle teisme pareiškė reikalaujantis iš „Closer“ penkių tūkstančių eurų žalai atlyginti. Taip pat jis pareikalavo, kad teismas uždraustų tolimesnį nuotraukų publikavimą bet kur, įskaitant internetą. Dar jis paprašė teismo skirti leidiniui 10 tūkstančių eurų baudą už kiekvieną dieną, jeigu teismo nuosprendis bus nevykdomas. Dar 100 tūkstančių eurų baudos paprašyta tam atvejui, jeigu nuotraukos bus parduotos kam nors Prancūzijoje ar užsienyje.

Ažiotažą sukėlusiose fotografijose matyti, kaip Kembridžo hercogienė ilsisi privačioje viloje Provance, Pietų Prancūzijoje. Kai kuriose nuotraukose ji be viršutinės maudymosi kostiumėlio dalies, o vienoje, darytoje tuo metu, kai C. Middleton tepėsi apsauginį kremą nuo saulės, ir apatinė dalis šiek tiek nusmaukta.