Vis tik 2 m. Nemo praėjusį savaitgalį pademonstravo toli gražu ne patį tobuliausią elgesį pakeldamas koją ir gausiai nusišlapindamas prie dekoratyviniais elementais puošto židinio ištaigingumu tviskančiame E. Macrono kabinete, kur tuo metu buvo filmuojamas jo ir kelių jaunesniųjų ministrų posėdis.

TF1 kanalo pateiktoje filmuotoje medžiagoje užfiksuoti trys jaunesnieji ministrai, E. Macrono kabinete kalbantys su juo pačiu apie investicijas, kurių taip reikia senajai miesto daliai, o Nemo tuo metu ramiai atlieka gamtinius reikalus. E. Macronas ir jaunesnieji ministrai bejėgiškai stebi ir laukia, kol šuo baigs tai, ką pradėjęs. „Mąsčiau, koks tai garsas“, - ištarė jaunesnysis ekologijos ministras Brune‘as Poirsonas, kalbėjęs tuo metu, kai šuo ėmė šlapintis.

„Ar taip nutinka dažnai?“ – paklausė jaunesnioji ministrė ir ilgametė E. Macrono patarėja Julien Denormandie. E. Macronas nusišypsojo ir tęsė susitikimą. „Išprovokavote visiškai neįprastą mano šuns elgesį“, - patikino jis.

Kaip rašo „Mediapart“, reguliariai fotografuojami su besišypsančiais šeimininkais leidinių viršeliams Prancūzijos prezidentiniai šunys toli gražu ne visada tobulai prisiderina prie gyvenimo būdo Eliziejaus rūmuose. Pavyzdžiui, kadenciją baigusio Prancūzijos prezidento Nicolas‘o Sarkozy šunys taip stipriai apgraužė istorinių badų kampus, kad jam išsikėlus iš rūmų teko skirti tūkstantines sumas restauravimo darbams atlikti.

Kadenciją baigusio Prancūzijos prezidento Jacqueso Chiraco miniatiūrinis Maltos bišonas Sumo buvo išvarytas iš namų, kai dėl patirto šoko išsikėlęs iš prezidentinių rūmų ir apsigyvenęs bute jis ėmė reguliariai puldinėti savo šeimininką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)