Anksčiau buvo pranešta, kad per operaciją buvo rasti ir išgelbėti moteris ir kūdikis.

Jiedu ir dar trys žmonės nukentėjo per įtariamą dujų sprogimą, kuris buvo girdimas net už aštuonių kilometrų. Nelaimė įvyko Viduržemio jūros pakrantėje esančiame Pajūrio Sanari mieste.

„Labai tikėtina, kad žuvusysis yra kūdikio tėvas“, – naujienų agentūrai AFP sakė Var rajono administracijos direktorė Houda Vernhet (Huda Vernė).

Vyras buvo netekęs sąmonės, kai buvo rastas. Jo mirtis buvo konstatuota po daugiau nei dvi valandas trukusios gelbėjimo operacijos. Vyras ištrauktas iš po nestabilių triaukščio pastato griuvėsių.

Dingusiais tebelaikomi „pagyvenusi motina ir jos sūnus“, gyvenę pirmame aukšte, informavo H. Vernhet.

„Kol kas griuvėsiuose dar neaptikome jokių gyvybės požymių, bet iškart nebuvo girdėti ir kūdikio“, – nurodė vietos priešgaisrinės tarnybos vadovas pulkininkas Ericas Grohinas.

Pasak pareigūnų, atvykę į įvykio vietą gelbėtojai pajuto dujų kvapą.

„Kol kas priežastys nežinomos. Buvo jaučiamas dujų kvapas, tačiau kol atliekamas policijos tyrimas, nieko daugiau pasakyti negalime“, – nurodoma regiono valdžios pareiškime.

Per sprogimą, įvykusį maždaug 15 tūkst. gyventojų turinčiame Pajūrio Sanari, esančiame į pietryčius nuo Marselio, taip pat buvo smarkiai apgadinti du gretimi pastatai.