Nuskambės keistai, bet taip turtuolis panoro atkeršyti jį supykdžiusiam automobilių pardavėjui, skelbia huffingtonpost.com. „Maserati“ savininkas, įvardijamas tiesiog kaip ponas Wangas, trims vyras sumokėjo, kad jie sudaužytų 423 tūkst. dolerių (1,132 mln. Lt) vertės „Maserati Quattroporte“ per antradienį Kinijoje vykusią tarptautinę automobilių parodą „Qingdao International Auto Show“.

Kaip skelbia „Car News China“, Wangas tvirtina, jog pardavėjas sugedusias automobilio detales pakeitė naudotomis, jis taip pat kaltina pardavėją ir draudimo bendrovę sukčiavimu.

Pasamdytieji vyrai automobilį daužė kūjais, buvo išdaužti langai, smarkiai apgadintas korpusas. Prabangus „Maserati“ buvo talžomas prieš žiniasklaidos atstovų ir parodos lankytojų akis.

„Tikiuosi, jog prabangių automobilių gamintojai aiškiai supras, jog klientai Kinijoje turi teisę į paslaugas, atitinkančias prekės ženklą“, - „Qingdao Morning Post“ sakė Wangas.

Italijos automobilių gamintojas „Maserati“ – vienas iš prabangių automobilių prekės ženklų, įsitvirtinusių Kinijoje po to, kai 2009 metais šalis iš JAV perėmė didžiausios pasaulio automobilių rinkos statusą.

„Maserati China“ AFP naujienų agentūrai sakė, jog „Maserati“ ir mieste šiais automobiliais prekiaujanti bendrovė deramai sureagavo į Wango skundą.

„Labai apmaudu, kad klientas nusprendė derybas nutraukti tokiu agresyviu būdu“, - teigiama atstovo pareiškime.