Tviteryje žaibiškai išplito vaizdo klipas, padarytas V. Putino vizito į Sevastopolį metu. Šiame mieste jis apsilankė kovo 18-ąją – 2014 m. būtent tą dieną buvo užbaigtas Krymo aneksijos procesas.

Videoįraše RF prezidentas vaikštinėja su Sevastopolio gubernatoriumi Michailu Razvožajevu bei Pskovo ir Porchovo metropolitu Tichonu Georgijumi Ševkunovu (anot M. Razvožajevo, šalies vadovas į Sevastopolį atvažiavo pats sėdėdamas prie vairo).


V. Putinas apžiūrėjo menų mokyklą ir vaikų centrą „Korsun“, atidarytą istorinio ir archeologinio parko „Chersones Tavričeskij“ teritorijoje.

Socialinių tinklų naudotojai nusprendė, kad vietoje šalies lyderio į Krymą atvyko antrininkas. Internautai įsitikinę, kad paskutiniuose videoklipo kadruose V. Putino antrininkas pasitaiso kaukę. Įrašo pabaigoje Rusijos prezidentas prideda ranką prie smakro ir suraukia veidą.

Dar vienu teorijos apie antrininką Kryme „įrodymu“ tapo RF vadovo eisena. Daugelyje oficialių susitikimų metu nufilmuotų vaizdo įrašų matyti, kad Rusijos prezidentas praktiškai nejudina dešinės rankos, tačiau šiame vaizdo įraše jo eisena kitokia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)