54 metų Brendai Heist teks praleisti už grotų 364 dienas už tai, kad pažeidė lygtinės bausmės tvarką, sakė vyresnioji teismo sekretorė Lisa Ates.

B. Heist dingo Pensilvanijoje 2002 metais.

Policijos dokumentuose teigiama, kad B. Heist buvo sulaikyta vasario 15 dieną už neteisėtą naudojimąsi kito asmens vairuotojo pažymėjimu. Ji pareigūnams pateikė moters, pas kurią anksčiau valė namus, vairuotojo pažymėjimą.

Vėliau ji prisipažino esanti beveik prieš vienuolika metų Pensilvanijoje dingusi moteris. B. Heist gyveno prisidengusi Kelsie Smith vardu.

B. Heist už tapatybės vagystę ir klaidingos informacijos pateikimą teisėsaugos pareigūnui buvo nuteista trejiems metams lygtinai. Balandį paleista iš kalėjimo moteris nesiregistravo policijoje, todėl buvo išduotas orderis jai areštuoti.

B. Heist gegužę kreipėsi į Ki Largo (Floridos valstija) valdžios institucijas, informuodama, kad gali būti ieškoma kitoje apygardoje. Pareigūnai patikrino jos pavardę ir pamatė, kad ji įtraukta į dingusių ir galimai mirusių sąrašus Litice (Pensilvanijos valstija). Tada Floridos pareigūnai susisiekė su Litico policija, kuri patvirtino, kad tokia moteris dingo 2002 metais.

Parke verkianti moteris apsisprendė dingti visiems laikams

Paskutinį kartą B. Heist buvo pastebėta daugiau nei prieš dešimt metų, kai atvežė savo vaikus į mokyklą. Tuo metu ji skyrėsi su vyru ir turėjo finansinių problemų. Kai ją verkiančią parke užkalbino du vyrai ir moteris, rūpesčių prislėgta B. Heist akimirksniu apsisprendė kartu su jais autostopu keliauti į Floridą. Tai atskleidė detektyvas Johnas Schofieldas iš Litico policijos departamento.

Policijai moteris tvirtino, kad pirmus dvejus metus buvo benamė, gyveno po tiltais ir maitinosi restoranų išmestu maistu. Sekančius septynerius metus ji gyveno su sutiktu vyru namelyje ant ratų. Jie užsidirbdavo iš padienių darbų, valė valtis bei atliko kitus atsitiktinius darbus, už kuriuos gaudavo grynais. Verčiantis tokiais darbais jiems nereikėjo pateikti asmens dokumentų.

Kai su minėtu vyru santykiai nutrūko, J. Schofieldo teigimu, B. Heist vėl dvejus metus gyveno gatvėje.

„Atrodė, kad jai gyvenant gatvėje viskas klostosi prieš ją, - pasakoja detektyvas. - Ji buvo visiškai išsekusi ir priėjusi liepto galą. Ji nebenorėjo toliau gyventi savo slapto gyvenimo“.

Dingdama iš Pensilvanijos, B. Heist paliko buvusį sutuoktinį ir du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)