Detektyvai intensyviai ieško 43 metų Nicole Darrington Clark, siejamos su pirmadienio rytą įvykusia tragedija, laikraščiui „The Press-Enterprise“ sakė Koltono policijos jaunesnysis seržantas Ray Mendezas.

Tyrėjai kol kas nežino šios atakos motyvo. Šeima buvo užpulta bute, kuriame gyveno N. Darrington Clark, jos dukra ir anūkės, sakė pareigūnas.

Iš pradžių policija sakė, kad nužudytai mergytei tebuvo šeši mėnesiai, tačiau vėliau pranešta, kad jai buvo pusantrų metų.

Nukentėjusiųjų kaimynė Patty Williams laikraščiui sakė, kad sužeista moteris buvo „visur subadyta“.

Kitas kaimynas, Timas Hillas, sakė, kad moteris atbėgo pas jį į butą prašydama pagalbos. Jis sakė užbėgęs į jos butą, esantį aukščiau, ir radęs ten peiliu sužeistą kūdikį bei jos penkerių metų seserį, besislepiančią spintoje.

Policininkai nutarė nelaukti greitosios pagalbos medikų ir patys išvežė mergaitę į ligoninę, sakė T. Hillas.

Manoma, kad N. Darrington Clark yra ginkluota ir pavojinga. Policijos teigimu, ji vairuoja juodą „Hyundai Sonata“ markės automobilį.

Koltonas yra apie 100 km į rytus nuo Los Andželo.

N. Darrington Clark anksčiau yra padariusi kaltės prisipažinimą, kad 2005 metais peiliu sužeidė savo sūnų ir išmetė savo dukrą iš važiuojančio furgono.

Tąsyk nė vienas iš jos vaikų nepatyrė rimtų sužeidimų, o teismas vėliau nusprendė, kad moteris negali būti pakaltinama dėl dviejų pasikėsinimų nužudyti, nes serga psichine liga, 2007 metais rašė laikraštis „Pasadena Star-News“.

Teisėjas išsiuntė ją 34 metams į valstybinę psichinę ligoninę ir nurodė kas pusmetį pateikti jos padarytos pažangos ataskaitas.

Kol kas nežinoma, kada ir kodėl ji buvo paleista iš ligoninės. Taip pat neaišku, ar moteris pirmadienį sunkiai sužeidė tą pačią dukrą, kuri nukentėjo 2005 metais. Policija kol kas nepateikė daugiau detalių.

Sena N. Darrington Clark draugė „The Press-Enterprise“ sakė, kad moteris iš ligoninės buvo paleista prieš kelerius metus.