„Savo greitosios pagalbos automobiliais praėjusią naktį iš nelaimės vietos išvežėme 80 kūnų“, – naujienų agentūrai AFP sakė Raudonojo Kryžiaus gelbėtojas ir pridūrė, kad šeštadienio rytą tęsiasi gelbėjimo operacijos.

Ligoninės, į kurią buvo nuvežtos aukos, slaugytoja naujienų agentūrai AFP patvirtino žuvusiųjų skaičių ir pridūrė, kad ji taip pat rūpinosi daugybe moterų, vyrų ir vaikų, patyrusių „sunkių sužalojimų“.

Liudininkų teigimu, nelaimė įvyko, kai po eismo įvykio degalinėje užsidegė automobilis. Tada liepsnos išplito, sudegindamos žmones automobiliuose ir netoliese esančiuose keliuose.

Škotijoje vykstančioje Jungtinių Tautų klimato konferencijoje esantis šalies prezidentas Julius Maada Bio išreiškė apgailestavimą „dėl siaubingų netekčių“.

„Reiškiu gilią užuojautą šeimoms, kurios prarado artimuosius, ir tiems, kurie dėl to buvo suluošinti“, – tviteryje rašė jis.

Siera Leonės viceprezidentas Mohamedas Juldehas Jallohas šeštadienį lankosi įvykio vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)