Į ligonines buvo atvežti 83 nukentėjusieji, dar 26 asmenims medicininė pagalba buvo suteikta įvykio vietoje. Kaip agentūrai tvirtino pašnekovas, 21 nukentėjusiojo būklė sunki, 47 – vidutinė.

Informacija apie žuvusiųjų skaičių skiriasi. Agentūros ITAR-TASS šaltinis pasakojo, kad žuvo dvylika policijos pareigūnų ir trys Nepaprastųjų situacijų ministerijos darbuotojai. Be to, vienas gelbėtojas yra laikomas dingusiu be žinios.

O štai „RIA Novosti“ perduoda, kad iš viso žuvo trylika žmonių, iš jų aštuoni policininkai ir du gelbėtojai. Nacionalinio antiteroristinio komiteto informacijos centre agentūrai „Interfax“ buvo pranešta, kad žuvo apie dešimt žmonių. Kai kurios žiniasklaidos priemonės skelbia, jog žuvusiųjų gali būti iki dviejų dešimčių.

Priminsime, kad pirmasis sprogimas ties postu palei greitkelį Astrachanė – Machačkala įvyko apie 22 val. 20 min., kai policininkai dokumentams patikrinti sustabdė automobilį „Lada Priora“. Po 15-20 minučių, kai į įvykio vietą atvyko Vidaus reikalų ministerijos darbuotojai ir gelbėtojai, sprogo automobilis „Gazel“, kuris buvo pastatytas netoliese. Kitų šaltinių teigimu, jis tuo metu važiavo pro šalį.

Tarp nukentėjusiųjų nemažai civilių žmonių, kurie važiavo greitkeliu ir dėl susidariusios spūsties buvo įkalinti savo automobiliuose. Per teroro išpuolius sudegė kelios mašinos.

Dėl teroro išpuolių Machačkaloje iškelta baudžiamoji byla.