Tokią informaciją socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė žurnalistė Pola Slier, informuoja gazeta.ru.

Žurnalistės duomenimis, vienas žmogus nužudytas, trys sužeisti. Pasak jos, išpuolį surengė į pastatą patekęs peiliu ginkluotas vyras.

Pranešama, kad nė vienas „Russia Today“ žurnalistas nenukentėjo.

Rbc.ru praneša, kad RT ruošia pranešimą spaudai, kol kas jokių ofiacialių komentarų apie įvykį nepateikė.

Netrukus gauta informacijos apie dar vieną užpuolimo auką.

Vyriausioji „Russia Today“ redaktorė teigė, kad užpuolikas slėpėsi pastate, o persigandę žmonės užsibarikadavo patalpose.

„Visas mūsų personalas saugus, tačiau vienu aukštu žemiau vienas žmogus nužudytas, trys sužeisti“, – teigė televizijos kanalo korespondentė P. Slier.

Žurnalistės teigimu, iš karto po incidento pastate pasigirdo riksmai, kilo panika. Vėliau paskelbta, kad pats užpuolikas buvo sužeistas ir suimtas pareigūnų.

Pasak policijos, išpuolį įvykdė 24 metų vyras, gyvenantis okupuoto Vakarų Kranto Hebrono rajone.

Vienas žuvusiųjų – maždaug 20 metų izraelietis, o kitam buvo maždaug 50 metų, nurodė pareigūnai.

Policija: palestinietis nudūrė izraelietį

Tel Avive ketvirtadienį peiliu ginkluotas palestinietis nudūrė vieną izraelietį ir dar du sužeidė, o patį užpuoliką suėmė pareigūnai, pranešė policija apie pirmą tokį incidentą po kelių dienų pertraukos.

Kai kurios Izraelio žiniasklaidos priemonės pranešė, kad išpuolis buvo įvykdytas prie patalpos, kuri naudojama kaip sinagoga, dideliame pastate komercinės Izraelio sostinės Ben Cvi gatvėje. Remiantis kitais pranešimais, žmonės buvo nudurti prie paties pastato.

Kad nudurtas žmogus, pranešė ir naujienų portalas „Russia Today“, kurio Artimųjų Rytų biuras biuras yra tame pačiame pastate. Šio biuro darbuotojai nenukentėjo; jie užsidarė viduje ir „bijo išeiti“, sakė šio biuro vadovė Paula Slier.

Vieno iš sužeistųjų būklė yra kritinė, sakė medikai.