Šis atakos sraigtasparnis dalyvavo laidos filmavimuose, kurie dar 2012 metų kovą vyko Arizonos valstijos Kulidžo miesto aerodrome. „Cobra“ savo greičiu ir manevringumu varžėsi su ekstremalioms lenktynėms skirtu sportiniu automobiliu „Chevrolet Corvette ZR1“, turinčiu 6,2 litro tūrio variklį, galintį pasiekti 638 AG.

Vaizdo įrašas, padarytas laidos filmavimo metu, iš pradžių nežadėjo nieko bloga. Pietų Korėjos „Top Gear“ vedėjas Kim Jin Pyo vairuoja „Chevrolet Corvette“, mėgaudamasis greičiu, ir, regis, beveik laimi lenktynes su orlaiviu. Tačiau sraigtasparnio pilotas atlieka rizikingą, beveik vertikalų manevrą, pradeda suktis ir rėžiasi į žemę.

Iš pradžių pilną vaizdo įrašą su šia katastrofa parodė nacionalinis britų transliuotojas BBC, po to jį paskelbė visi didžiausi britų žiniasklaidos kanalai.

Kaip pažymi „The Daily Mail“, per šią katastrofą, laimei, niekas rimčiau nenukentėjo, netgi sraigtasparnio pilotas. Jis nėra naujokas ir turi įspūdingą tarnybinių skrydžių patirtį. Kai kuriais duomenimis, avarija įvyko sugedus sraigtasparnio valdymo blokui. Dėl šios priežasties sustojo varantysis orlaivio sraigtas ir aparatas rėžėsi į žemę.