Naujausias nutikimas įvyko visai neseniai, kai jiedu išlipo iš lėktuvo Romoje. D. Trumpas mėgino paimti už rankos žmoną, tačiau ji nedelsdama kilstelėjo ją tam, kad patrauktų nuo veido plaukus.

Panaši situacija užfiksuota ir prieš kelias dienas jiems iš lėktuvo išlipus Tel Avive. Tą kartą D. Trumpas eidamas raudonu kilimu ir vėl mėgino už rankos paimti Melanią, bet ši ją mikliai nustūmė šalin.

Itin pastabūs socialinių tinklų vartotojai kuo puikiausiai žino, kad šie pavyzdžiai toli gražu ne vieninteliai.

D. Trumpas ir pirmoji ponia turi tikrų tikriausią nemalonių situacijų istoriją. Štai keli įsimintiniausi pavyzdžiai, kuriuos itin aktyviai aptarinėjo interneto vartotojai.

1. Rankos nustūmimas

Tel Avive neabejotinai karšta. Tikėtina, kad dėl per didelių karščių laikytis už rankų nėra visiškai jokio noro.

2. Apie žmoną pamirštantis D. Trumpas

Šis atvejis neprasprūdo pro akis daugeliui. Kai sausio mėn. inauguracijos dieną D. Trumpas su žmona susitiko su kadenciją baigusiu JAV prezidentu Baracku Obama ir jo žmona, išrinktasis prezidentas užfiksuotas skubantis išlipti iš automobilio ir kuo greičiau patekti į Baltuosius rūmus, nemandagiai priversdamas Melanią skubėti jam iš paskos.

Tiesa, šis atvejis nebuvo vienintelis.

3. Melanios pabaksnojimas

Pirmajai poniai Baltuosiuose rūmuose Velykų proga vykstančios kiaušinių ridenimo šventės metu teko švelniu pabaksnojimu priminti sutuoktiniui, kad šis skambant himnui pridėtų ranką prie krūtinės.

4. Daug ką pasakanti Melanios veido išraiška

Dar vienas inauguracijos dienos momentas, žaibiškai apskriejęs visą pasaulį. Na, vaizdas iškalbingesnis už tūkstančius žodžių.

5. Inauguracijos šokis

Niekada nesužinosime, ką D. Trumpas žmonai tyliai pasakė į ausį per inauguracijos šokį. Tačiau šis šokis daugeliui žmonių pasirodė itin keistas.