Moteris teigia, kad buvo išžaginta Paryžiaus pietrytiniame 14-ajame rajone esančioje gaisrinėje, kur apsilankė susipažinusi bare su vienu ugniagesiu.

Studentė pareiškė tyrėjams, kad pati sutiko užsiimti su juo seksu, todėl tas vyras nelaikomas įtariamuoju. Vis tik norvegė tvirtina, kad vėliau dar keli vyrai ją išžagino.

Ne visiems vėliau pirmadienį prieš teismą stosiantiems įtariamiesiems, kurie yra 23–35 metų amžiaus, ruošiamasi pareikšti kaltinimus dėl išžaginimo. Kai kuriems iš jų bus pareikšti kaltinimai nepranešus policijai apie nusikaltimą, naujienų agentūrai AFP sakė du šaltiniai.

Tokie įtarimai nuskambėjo trys savaitės po to, kai Prancūzijos sostinės priešgaisrinė tarnyba pelnė pagyrų už drąsą ir profesionalumą gesinant didžiulį gaisrą Dievo Motinos katedroje.

Ši byla primena apie kitą grupinio išžaginimo skandalą, į kurį vasarį įsivėlė prancūzų pagalbos tarnybų darbuotojai. Po to atvejo už kanadiečių turistės išžaginimą išžaginimą Paryžiaus nuovadoje buvo nuteisti kalėti septynerius metus du policijos pareigūnai.