Peticija paskelbta portale petice.com. Projektas „Darek pro Putina“ tviteryje pasiūlė Rusijos ambasadai Prahoje duoti „paragauti jų pačių sriubytės“, praneša unian.net.


„Norime, kad elektros energijos ir vandens tiekėjai nutrauktų šias paslaugas visiems Prahoje esantiems pastatams, kurie priklauso Rusijos Federacijai. Tegul jie irgi šąla naktį, kaip, pavyzdžiui, Kyjivo gyventojai“, – teigiama pranešime.

Peticijos tekste rašoma, kad Rusijos armija jau keletą savaičių raketomis apšaudo Ukrainos miestus ir kaimus. Dėl atakų be elektros energijos liko ne tik gyvenamieji namai, mokyklos, darželiai, parduotuvės ir gamyklos, bet ir ligoninės.

„Rusija, regis, nusprendė įveikti Ukrainą tamsa ir šalčiu. Remdamiesi aukščiausiais moraliniais principais, prašome atitinkamų valstybinių ir privačių energijos skirstytojų Prahoje esantiems Rusijos diplomatams duoti paragauti jų pačių vaistų. Prašome nutraukti dujų, vandens ir elektros energijos tiekimą visiems RF objektams“, – nurodė peticijos autoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)