„Alina sėdi Maskvoje. Vienintelis viešas renginys, kuriame Alina sudalyvavo po [Rusijos invazijos į Ukrainą], buvo jos sporto fondo renginys. Jo metu ji pasportavo su vaikais, pamojavo deimantiniu žiedeliu apmautu pirštu ir pradingo“, – sakė R. Šavedinovas.

V. Putino meilužė, anot jo, taip pat suvokia, kad „nelabai pageidautina“, jog ši skristų į Šveicariją.

V. Šavedinovas pažymėjo, kad V. Putinui priklauso A. Kabajevos garbei pavadinta didžiulė jachta, kuri, įvedus sankcijas, buvo areštuota Italijoje.

„Kalbant apie A. Kabajevos nekilnojamąjį turtą, negalima nepastebėti šio dramblio kambaryje. Omenyje turiu jachtą, kurią jis pavadino savo meilužės – Šecherezados – vardu. Tokia buvo Alinos pravardė jai dar užsiimant sportu“, – sakė fondo atstovas.

Europos Sąjunga nurodo, kad A. Kabajeva yra „Nacionalnaja Medija Gruppa“ – kontroliuojančiosios bendrovės, turinčios beveik visų pagrindinių Rusijos valstybinės žiniasklaidos priemonių akcijų paketus, valdybos pirmininkė.

Žiniasklaidos pranešimuose teigiama, kad ji ir Rusijos prezidentas palaiko romantiškus santykius, nors V. Putinas tai paneigė, kai 2008 metais apie tai buvo pirmą kartą pranešta.

Kaip remdamasis JAV pareigūnais rašė laikraštis „The Wall Street Journal“, A. Kabajeva ir jos šeima dėl jos ryšių su V. Putino aplinka susikrovė asmeninį turtą. Pranešime cituojama slapta JAV žvalgybos informacija, kad A. Kabajeva yra viena iš V. Putino turto gavėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją