Šie aerodromai yra Baranovičiuose, Machulishchi ir Šatalove. Nuotraukose galite pamatyti atakos sraigtasparnius, naikintuvus ir transporto lėktuvus.

Nuotraukas paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų vadovybė, kuri pridūrė, kad į Baltarusiją buvo atgabentos naujos raketos operatyviniams-taktiniams kompleksams „Iskander“.

Anksčiau JAV gynybos departamentas pranešė, kad daugiau nei 70 iš 480 raketų, paleistų į Ukrainą, išskrido iš Baltarusijos.

Apie tai pranešama Pentagono svetainėje internete.

Pentagono atstovas sakė, kad nuo karo veiksmų pradžios Rusija paleido 480 raketų ir pridūrė, kad 230 raketų buvo paleista iš mobiliųjų paleidimo įrenginių, kuriuos Rusija atgabeno į Ukrainą, dar 160 raketų buvo paleista iš Rusijos teritorijos, 70 iš Baltarusijos ir 10 iš Rusijos laivų Juodojoje jūroje.

„Matome smarkų bombardavimą šiaurės ir rytų miestuose, tai yra Kijeve, Černigove ir Charkove. Vis dar esame įsitikinę, kad Rusijos pajėgos yra sustojusios šiaurėje“, – pridūrė Pentagono atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją