Pernai vasarį Anais Bordier elektroniniame laiške parašė Los Andžele gyvenančiai aktorei Samanthai Futerman, kad ši – labai panaši į ją, informuoja telegraph.co.uk.

Sutapimai nesibaigė. A. Bordier, užaugusi Prancūzijoje, o dabar esanti dizainerė ir gyvenanti Londone, išsiaiškino, kad jos gimė tą pačią dieną Pietų Korėjoje, Busane ir kad abi buvo atiduotos įvaikinti.

A. Bordier užaugo su įtėviais Paryžiaus priemiestyje, o S. Futerman užaugo naujajame Džersyje. Nė viena nežinojo, kad turi dvynę seserį.

„Per socialinį tinklalapį „Facebook“ man parašė Londone gyvenanti mergina, – teigė S. Futerman interviu laidoje „Good Morning America“. – Ji sakė pamačiusi mane interneto svetainėje „YouTube“, paskui internete ieškodama mano pavardės sužinojo, kad abi buvome įvaikintos, kad gimėme tą pačią dieną, tame pačiame mieste. Pamačiusi jos profilį, apstulbau – ji atrodė visai kaip aš.“

DNR tyrimas patvirtino tai, kuo abi jau tikėjo.

Merginos nusprendė pradėti kampaniją ir surinkti 80 000 dolerių (202,1 tūkst. Lt) sukurti dokumentiniam filmui apie tai, kaip jos viena kitą surado.

„Buvo keista, bet tuo pačiu ramu, sunku tai paaiškinti“, – pasakojo S. Futerman.

Abi išsiaiškino, kad yra didelės Hario Poterio gerbėjos, domisi menais, mėgsta tas pačias televizijos laidas. Abi augdamos jautė, kad kažko gyvenime trūksta.

„Atrodė, kad kažko trūksta, – pasakojo A. Bordier. – Vaikystėje turėjau įsivaizduojamą draugę, ji buvo vardu Anne. Man veikiausiai reikėjo tokios paguodos.“