HillaryClintonOffice.com kol kas yra tik nuoroda "Susisiekti" ir H.Clinton nuotrauka. Joje ji - be tamsių akinių, kuriuos nešiojo paskutinėmis savo vadovavimo Valstybės departamentui savaitėmis.

Tačiau turint omenyje jos būsimą karjerą ir didelį žiniasklaidos susidomėjimą ja, nuorodoje lankytojų prašoma patikslinti, ar jie bando susisiekti su H.Clinton dėl kokio nors darbotvarkės prašymo, ar dėl pasiteiravimo žiniasklaidai.

Kaip praneša žiniasklaida, interneto svetainė buvo įregistruota praėjusį ketvirtadienį, 24 valandos prieš tai, kai H.Clinton atsistatydino iš Amerikos diplomatijos vadovo posto, kurį perdavė Johnui Kerry.

Kol kas H.Clinton kalba, kad neplanuoja grįžti į politiką ir dalyvauti 2016 metų prezidento rinkimuose, ir sako, kad po dviejų dešimtmečių visuomenės dėmesio centre nori pailsėti, paskaityti ir praleisti kažkiek laiko su šeima.

Tačiau kaip moteris, praminta "diplomate-roko žvaigžde", ji, be abejo, bus labai pageidaujama kaip lektorė ir iš to gali nemažai užsidirbti.

Likti dėmesio centre jai padės ir jos vyro, buvusio prezidento Billo Clintono, ir jųdviejų dukters Chelsea antradienį išsiuntinėta žinutė pavadinimu "Ačiū, Hillary", kurioje giriamas jos ketverių metų darbas valstybės sekretorės poste.

"Negalėtume labiau didžiuotis tuo, ką ji pasiekė, ar labiau kuklintis dėl jos įsipareigojimo padaryti mūsų šalį ir mūsų pasaulį stipresnius, saugesnius ir geresnius", - sakoma jų bendroje žinutėje, kurią paskelbė fondas "Clinton Foundation".

"Ji transformavo tai, kaip mes taikome diplomatiją, ir pasinaudojo pasaulinėmis tendencijomis - tiesiogiai bendravo su žmonėmis, naudojosi technologijomis, kovojo už ekonomiką, švietimą ir energetiką, kad pagerintų gyvenimus ir sustiprintų bendruomenes visame pasaulyje", - sako buvusios valstybės sekretorės vyras ir dukra.

Jų žinutėje, kuri buvo išsiuntinėta šalininkams, pastarieji taip pat raginami nusiųsti padėkos žinutes Hillary Clinton.

Tai galėtų dar labiau padidinti ir taip nemažą jos adresų sąrašą, kuris būtų gyvybiškai svarbus, jeigu ji norėtų rinkti aukas 2016 metų rinkimų kampanijai.