Pareigūnai apsupo Sen Rafaelio miesto archeologijos muziejų, kur naktį įsilaužė tas vyras. Įtariama, kad jis galėjo turėti bendrininką. Su policija bendrauti vyras atsisakė.

Viena iš žinučių, užrašyta ant sienos, skelbia: „Šis muziejus virs pragaru“, nurodė minėtas šaltinis. Vis dėlto lieka neaišku, ar muziejuje užsibarikadavęs vyras yra ginkluotas ir ar pastate yra kitų žmonių.

Socialiniame tinkle „Twitter“ policija perspėjo žmones vengti tos vietos istoriniame Sen Rafaelio kurorto centre, kur įsikūręs archeologijos muziejus.

Policijos ir išminavimo būrio pareigūnai buvo apsupę Viduržemio jūros pakrantėje įsikūrusio Sen Rafaelio archeologijos muziejų. Policija apieško pastatą dėl įtarimų, kad minėtas vyras galėjo turėti bendrininką, nurodė regiono pareigūnai.

Vyriškis muziejuje buvo užsibarikadavęs kelias valandas. Per policijos operaciją teritorija aplink pastatą buvo aptverta.

Pasak policijos, sulaikytasis nebuvo ginkluotas. Jo motyvai kol kas nežinomi.

Prancūzų žiniasklaida pranešė, kad tas vyras galimai įsilaužė į muziejų naktį ir atsisakė bendrauti su policija. Kaip skelbiama, apie įsilaužėlį policijai pranešė valytoja, atėjusi į darbą dar prieš atidarant muziejų.

Pareigūnai sakė, kad ant pastato sienų buvo galimai grasinančių užrašų arabų kalba, bet jų tikslus vertimas kol kas neaiškus.