L. Cirillo dirba prabangiame rajone, o ant jo vilos nėra iškabos, nes tie, kam reikia jį rasti, žino, kaip tai padaryti.

„Iš Italijos atvažiavau prieš 20 metų, tuo metu buvau baldų įmonės „Mascagni“ atstovas, o šiandien 42 iš 116 į „Forbes“ sąrašą įtrauktų Rusijos milijardierių – tai mano klientai“, - su pasididžiavimu kabėjo oligarchų architektu pramintas L. Cirillo.

Kaip rašo „La Repubblica“, tėvynėje mažai kas yra girdėjęs 55-erių architekto pavardę, tačiau Vladimiro Putino valdomoje Rusijoje jis labai gerai žinomas. Ant jo studijos sienų – du V. Putino portretai.

Taip pat čia įrengta nedidelė sporto salė, rašomasis stalas ir stalas posėdžiams su dideliu gaubliu.

Vladimiro Putino vila prie Juodosios jūros
L. Cirillo pavardė buvo minima keliuose tyrimuose dėl nešvarių jo užsakovų pinigų, tačiau pats jis niekada šiuose tyrimuose nebuvo kaltinamuoju. Jis – Italijos ir Rusijos nacionalinių buriavimo sporto federacijų rėmėjas, jam priklauso privatus lėktuvas ir daugiau nei 50 vandens transporto priemonių.

Taip pat L. Cirillo – gyvūnų mėgėjas, todėl remia veterinarijos kliniką Briancoje.

„Turiu tūkstantį darbuotojų, tarp jų yra ir italų“, - pasakojo architektas.

„Metinė apyvarta siekia šimtus milijonų“, - patikino jis.

Prieš porą savaičių V. Putinas L. Cirillo suteikė Rusijos pilietybę. Tyliai ir ramiai jis susikrovė milijonus JAV dolerių. Būtent L. Cirillo pastatė V. Putino vilą prie Juodosios jūros, kuri turėjo konkuruoti su Silvio Berlusconi vila Sardinijoje.

V. Putino vilos statybos kainavo apie milijardą JAV dolerių (2,67 mlrd. litų), o dalis šios sumos atsidūrė su L. Cirillo siejamo „Medea“ fondo banko sąskaitoje Lichtenšteine.

„Niekada neįvardiju savo klientų. Galiu pasakyti, kad kūriau apartamentus „Lukoil“ vadovui, tačiau daugiau nieko negaliu pasakyti. Kai dirbi tam tikriems žmonėms, įpranti laikyti liežuvį už dantų. Kūriau užmiesčio namus ir interjerus bankams, kūriau lėktuvų salonų vidų ir daugiau nei 20 tūkst. kvadratinių metrų namus, didelių naftos įmonių atstovybes ir šių įmonių prezidentų poilsio vilas Majamyje, Dubajuje, Paryžiuje, Londone“, – pasakojo L. Carillo.

Pasak jo paties, Rusijoje jis vertinamas, tačiau iš Italijos esą plaukia tik purvas.

„Apie mane parašė, kad esu geodezininkas. Štai mano Venecijoje gautas diplomas. Per 20 metų, praleistų šioje gana sudėtingoje šalyje, nesu turėjęs nemalonumų. Mane vadina kapitalistu su žmogišku veidu ir aš tuo didžiuojuosi“, - patikino L. Cirillo. 

Vladimiro Putino vila prie Juodosios jūros