NBC televizijos laidoje „Today“ Michelle Knight pareiškė, jog Arielis Castro yra vertas atleidimo, nes ji pati norėtų, kad jai būtų atleista už jos klaidas, nes „taip reikia gyventi“.

„Jis yra žmogus ir kiekvienam žmogui reikia meilės“, net jeigu jis pasielgė neteisingai, pridūrė ji.

Praėjo beveik metai nuo tos dienos, kai pernai, gegužės 6-ąją, trys moterys – tuomet 27-erių Amanda Berry, 23-ejų Gina DeJesus ir 32-ejų Michele Knight – buvo aptiktos viename name Seimuro gatvėje Klivlande, netoli nuo tos vietos, kur jos buvo matytos paskutinį kartą prieš dešimt metų. Belaisvės buvo išgelbėtos, kai A.Berry pavyko prisišaukti kaimyną.

Michelle Knight
Pasak M.Knight, per pastaruosius metus ji retai matėsi su savo likimo draugėmis, nes „visos mes dabar gyvename savaip“.

Moteris parašė knygą, kuri turi pasirodyti jau šią savaitę, ir sakė, jog yra dainininkė, neseniai įrašė vieną dainą ir dar mokosi boksuotis.

Praėjusių metų rugpjūtį 53-jų A.Castro pripažino savo kaltę dėl šimtų jam pateiktų kaltinimų, o vėliau nusižudė kalėjime.

Laidoje M.Knight tvirtino labai nustebusi, kai sužinojo apie A.Castro savižudybę, nes negalėjo suprasti, „kaip jis galėjo taip įskaudinti savo vaikus“.

Visos moterys dingo atskirai dvejų metų laikotarpiu tarp 2002 ir 2004 metų. A.Berry buvo 14-os, G. DeJesus – 16-os, o M.Knight – 20-ies.

A.Berry ir G.DeJesus taip pat bendradarbiauja su dviem „Washington Post“ žurnalistais ir ruošia kitais metais knygų lentynas pasiekti turinčią knygą.

Prieš metus į pagalbą A.Berry atskubėjęs kaimynas Charlesas Ramsey, kuris išspyrė A.Castro namo duris, taip pat yra išleidęs knygą.