Incidentas įvyko oro linijų bendrovės „Flydubai“ orlaivyje, skridusiame maršrutu Jekaterinburgas–Dubajus. Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip vienas iš keleivių pradeda mušti ir įžeidinėti kitą, kuris sėdi kėdėje, o kiti rusai bando riksmais ir jėga juos nuraminti. Vaizdo įraše skamba necenzūrine leksika.

Visame lėktuvo salone buvo girdėti riksmai, verkiantys išsigandę vaikai ir grubūs keiksmažodžiai. Likusieji keleiviai mėgino nuraminti besimušančius turistus ir juos išskirti. Sprendžiant iš videoįraše girdimų riksmų, vienas rusas kitam išdraskė veidą, o artimieji prašė jų nesiartinti vienam prie kito, tačiau jokie įkalbinėjimai nepadėjo.

„Mes informuoti apie tvarkos pažeidimą, kurį įvykdė keleivis, buvęs lėktuve FZ 938, kovo 13 d. pakilusiame iš Jekaterinburgo tarptautinio oro uosto ir skridusiame į Dubajų. Keleivių ir įgulos narių saugumas yra mūsų svarbiausias prioritetas, todėl į šį incidentą sureagavome labai rimtai“, – nurodė oro linijų bendrovės „Flydubai“ spaudos tarnyba.

Keleivių atostogos, kurias jie planavo praleisti JAE, baigėsi oro uoste. Anot oro linijų bendrovės atstovų, abu konfliktavusius asmenis pasitiko vietos valdžios atstovai ir policija. Dabar skandalingųjų turistų laukia deportacija į tėvynę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)