„Siūlau Moralesui jaudinamą laidų vedėjo darbą ispaniškai transliuojančioje RT“, – sakoma M. Simonian žinutėje, paskelbtoje per populiarią susirašinėjimo programėlę „Telegram“.

Televizijos vadovė atkreipė dėmesį, kad buvęs Ekvadoro prezidentas Rafaelis Correa ilgiau kaip metus vedė ispanų kalba transliuotą pokalbių politikos temomis laidą.

„Niekada nežinai, ką tau pateiks likimas“, – pridūrė M. Simonian.

60-metis E. Moralesas, ilgiausiai dirbęs prezidentas Lotynų Amerikoje, sekmadienį atsistatydino, neatlaikęs ilgiau kaip tris savaites jam daryto spaudimo, įskaitant audringus gatvių protestus. Bolivijos lyderis pasitraukė praradęs policijos ir kariuomenės palaikymą, taip pat atsistatydinus keliems vyriausybės nariams ir aukšto rango pareigūnams.

RT, anksčiau vadinta „Russia Today“, buvo įkurta Kremliaus, kad atspindėtų Rusijos požiūrį į pasaulio įvykius. Jos šūkis – „Klausinėkite daugiau“.

Tarp jos laidų vedėjų buvo kontroversiškų veikėjų, tokių kaip vyriausybių paslaptis viešinančio tinklalapio „WikiLeaks“ įkūrėjas Julianas Assange'as ir Didžiosios Britanijos parlamento narys George'as Galloway.