News.com.au rašo, kad 1927 m. pastatytame viešbutyje įvyko ne viena žmogžudystė, savižudybė, paslaptingai dingo žmonės, buvo apsistoję žudikų maniakų. Dabar liūdnai pagarsėjęs viešbutis tapo ir vaiduoklio namais.

Nuotrauką atsiuntė viešbutyje apsistojęs Kostonas Alderete. Nuotraukoje matyti, kaip keista figūra kabo ketvirto aukšto lango išorėje. Nuotrauką galite pamatyti čia.

K. Alderete pasakojo, kad po to, kai nufotografavo keistą figūrą, naktimis ėmė sapnuotis košmarai.

„Man tas langas pasirodė kraupus. Parodžiau nuotrauką draugui, jam irgi pasidarė nejauku. Man vis dar nejauku“, – pasakojo vyriškis.

Nuotrauka – paskutinis nemalonus incidentas „Cecil“ viešbutyje, o praeityje jų būta ne vienas ir ne du.

Paslaptinga Elisos Lam mirtis

Pernai metų pradžioje vandens bake viešbutyje rado Elisos Lam kūną, kai lankytojai ėmė skųstis, kad iš čiaupų bėga dvokiantis, juodas vanduo.

2013 m. vasarį santechnikas ant viešbučio stogo tikrino vandens cisternas ir vienoje rado yrantį kanadietės turistės E. Lam kūną.

Viešbučio klientai 19 dienų gėrė štai tokį vandenį, valėsi dantis, prausėsi. Vienas lankytojas pasakojo, kad vanduo buvo labai keisto, nemalonaus skonio.

21 kanadietė apsigyveno viešbutyje 2013 m. sausio 26 d. Vasario 1 d. ji dingo.

Apsaugos kamera užfiksavo keistą E. Lam elgesį – ji slėpėsi lifte, spaudinėjo visus mygtukus, atsargiai dairėsi, galiausiai išėjo iš lifto ir kažkam stovinčiam koridoriuje gestikuliavo rankomis.

Po to E. Lam dingo. Po daugiau nei dviejų savaičių jos kūną rado vandens cisternoje ant stogo.

Iki šiol neaišku, kaip jos kūnas ten atsirado, kadangi ant stogo išeinama pro duris, kurios visada būna užrakintos, ir per ugniagesių kopėčias.

Sprendžiant iš kanadietės elgesio lifte, atrodytų, kad ji buvo apsvaigusi nuo narkotikų, tačiau skrodimo metu jos organizme nerasta jokių narkotinių medžiagų.

Koroneris parašė, kad ji nuskendo, tačiau neaišku ir galbūt niekada nepaaiškės, kokia buvo E. Liam mirties priežastis.

Žudikų maniakų namai

Praeityje „Cecil“ viešbutyje buvo buvo apsistojęs amerikietis žudikas maniakas, žagintojas ir vagis Richardas Ramirezas. Jis siautėjo 1984–1985 m. Po 13 Los Andželą pašiurpinusių žmogžudysčių jį galiausiai sugavo.

Jis gyveno paskutiniame viešbučio aukšte, mokėjo po 14 dolerių (36 Lt) už parą ir užkapodavo tame kambaryje savo aukas.

Tyrėjas Richardas Schave pasakojo CNN: „Vakare jis įmesdavo kruvinus drabužius į šiukšlių konteinerį ir įeidavo pro galinį išėjimą.“

1989 m. R. Ramirezą nuteisė mirčiai dujų kameroje. Išklausęs nuosprendį jis nė trupučio nesigailėjo ir pareiškė: „Didelio čia daikto. Mirtis anksčiau ar vėliau buvo neišvengiama. Susitiksime Disneilende.“

Australas žudikas maniakas Jackas Unterwegeris 1991 m. penkias savaites buvo apsistojęs „Cecil“ viešbutyje. Per šį laikotarpį jis nužudė tris prostitutes, kurios įėjo į jo kambarį ugniagesių kopėčiomis.

Tai išaiškėjo, kai už panašiai įvykdytas žmogžudystes jį suėmė Austrijoje. Vėliau jis buvo paleistas į laisvę. Jį pasirinko reabilitacijos programos dalyviu, o vienas austrų žurnalas pasamdė jį aprašinėti kriminalus Los Andžele.

Žmogžudystės ir keistos mirtys

Šeštą ir septintą dešimtmetį viešbutis garsėjo kaip savižudžių pamėgta vieta.

1962 m. Pauline Otton (27 m.) susipyko su vyru ir iššoko iš devinto aukšto. Ji užkrito ant gatve ėjusio George‘o Gianinni (65 m.) ir jį akimirksniu užmušė. Ji – toli gražu ne vienintelė nusižudžiusi viešbučio klientė.

1964 m. balandžius gretimais esančioje aikštėje lesindavusi Goldie Osgood buvo rasta negyva savo kambaryje. Ji buvo išžaginta, pasmaugta ir subadyta, kambarys buvo apverstas, tarsi ko būtų ieškota.

Gidas Richardas Schave‘as pasakoja šias istorijas apie viešbutį atvykėliams.

„Šiame viešbutyje apsistodavo žmonės, kuriems nesisekė, – pasakojo jis. – Tokiuose viešbučiuose gausu žmonių, kuriems sudėtinga integruotis į visuomenę.“