Masačusetse moteriai netikėtai teko tapti vairuotoja, iš apiplėšimo vietos gabenančia nusikaltėlį: vyriškis, su kuriuo ji susipažino per pažinčių programėlę, per pirmąjį judviejų pasimatymą apiplėšė banką.

Robinu Hudu siekiantis tapti Christopheris Castillo, su kuriuo neįvardyta moteris nuėjo į pasimatymą, pripažintas kaltu dėl ginkluoto apiplėšimo ir policijos pareigūnų užpuolimo, įvykdyto per pirmąjį judviejų pasimatymą 2016-ųjų gruodžio 5-ąją, teigia Bristolio apygardos prokuroro tarnyba.

Pasak apygardos prokuroro tarnybos, Ch. Castillo buvo nuteistas trejų metų laisvės atėmimo bausme už apiplėšimą. Šią bausmę jis turės atlikti valstybiniame kalėjime. Be to, už smurtinį pasipriešinimą jį sulaikyti bandžiusiems policijos pareigūnams ir jų apspjovimą Ch. Castillo dvejus metus turės praleisti Bristolio apygardos pataisos namuose.

Moteris nuteista nebuvo – „blogiausias pasimatymas gyvenime“ jai tapo pakankama bausme, rašo cnn.com.

Taip prasidėjo blogiausias pasimatymas


Kaip policijai pasakojo siaubingą pasimatymą patyrusi moteris, viskas prasidėjo, kai ji paėmė Ch. Castillo iš jo tėvų namų Chepachet kaime Rod Ailando valstijoje, ir pusvalandį važiavo su juo į rytus Masačusetso valstijoje esančio Nort Atleboro link. Moteris pasakojo, kad, sėdėdamas jos „Nissan Maxima“ keleivio vietoje, vyriškis gėrė vyną – šis veiksmas taip pat yra neteisėtas, tačiau už tai vyras nuteistas nebuvo.

Pasak moters, iki tos lemtingos 2016-ųjų dienos jiedu niekada anksčiau susitikę nebuvo. Tad moteris tikrai nepagalvojo, kad kažkas yra ne taip, kai jos naujasis pažįstamas paprašė sustoti prie banko.

Jis išlipo iš automobilio ir kelioms minutėms paliko moterį vieną. Tada staiga parbėgo atgal: jis buvo visas suprakaitavęs, su akiniais nuo saulės ir kepure, o rankose laikė ginklą ir tūkstantį dolerių (apie 920 eurų) grynaisiais, prisimena moteris. Vyriškis liepė jai važiuoti.

Moteris policijai pasakojo „supanikavusi“, todėl padarė kaip liepiama.

Plėšikas banko kasininkei sakė, kad jam striuka su pinigais


Apygardos prokuroro tarnyba pateikė informaciją apie tai, kas nutiko, kol vyriškis buvo banke.

Ch. Castillo įėjo į Bristolio apygardos taupomojo banko skyriaus pastatą Nort Atlebore ir kasininkei parodė ginklą. Jis pareikalavo tūkstančio dolerių ir aiškino kasininkei, kad jam būtinai jų reikia, mat „striuka su pinigais“.

Kasininkė atidavė vyriškiui pinigus, ir šis tuomet išbėgo į lauką prie jo laukusios moters automobilio ir paliepė jai greitai važiuoti.

Prieš savo valią bendrininke tapusi moteris iš pradžių pakluso, tačiau pastebėjusi besivejančių Nort Atleboro policijos automobilių švyturėlius ir išgirdusi sirenas ji nedelsdama sustojo ir išlipo iš automobilio.

Ch. Castillo liko automobilyje ir slėpėsi nuo pareigūnų.

Policijos pareigūnai ištraukė Ch. Castillo iš moters automobilio, o šis, pasak apygardos prokuroro tarnybos, „smarkiai priešinosi“, apspjovė pareigūnus ir tvirtino, kad jo ginklas nebuvo užtaisytas.

Kai plėšikas buvo sutramdytas ir jam buvo uždėti antrankiai, pareigūnai apieškojo automobilį ir rado 44 kalibro rankinį šaunamąjį ginklą – Ch. Castillo patėviui priklausantį senovinį daiktą – ir skrybėlę bei akinius nuo saulės. Visi daiktai atitiko nurodytus plėšiko apibūdinime.

Na, o Ch. Castillo piniginėje policijos pareigūnai aptiko tūkstantį dolerių.

Po siaubingojo pasimatymo prabėgus daugiau nei trejiems metams, Ch. Castillo galiausiai buvo nuteistas penkeriems metams nelaisvės. Į pasimatymą su juo ėjusi moteris nubausta nebuvo ir, ko gero, į internetines pažintis žiūri žymiai atsargiau.