Apie tai pranešė „RIA Novosti“.

„Buvo aukšta temperatūra, virš 38 laipsnių karščio. Mane paguldė į ligoninę“, – sakė pats D. Kiseliovas. Anot televizijos laidų vedėjo, gydymas duoda norimų rezultatų, ir kūno temperatūra susinormalizavo.

D. Kiseliovas pridūrė, kad gydytojų prognozės optimistinės. Į RBK skambučius jis neatsakė.

„Telegram“ kanalas „Mash“ skelbia, kad D. Kiseliovas į ligoninę paguldytas vidutinio sunkumo būklės, jo plaučiai pažeisti „maždaug 25–50 proc.“

Remiantis kanalo duomenimis, laidų vedėjas dirbo tol, kol jam neišsivystė abejų pusių plaučių uždegimas. Atlikus COVID-19 testą, jis buvo teigiamas.

Paskutinė D. Kiseliovo laida „Vesti Nedeli“ eteryje pasirodė rugsėjo 5 dieną.

Sausio pabaigoje D. Kiseliovas „Baltnews“ kalbėjo, kad pasiskiepijo nuo koronaviruso rusiška vakcina „Sputnik V“.

„Kol kas nepajutau jokių šalutinių poveikių. Gal pusdienį ir jaučiau kažkokį nuovargį, bet temperatūros neturėjau. Visas dienas dirbau kaip dirbęs“, – pasakojo jis.

Anot D. Kiseliovo, kai buvo patikrintas jo imunitetas virusui, paaiškėjo, kad jis kaip „vidutinio persirgusio asmens“.

Antradienį skelbta, kad Rusijoje per parą nustatyti 17 425 nauji koronavirusinės infekcijos COVID-19 atvejai, taip pat mirė 795 anksčiau užsikrėtę žmonės.

Ankstesnę dieną buvo skelbta apie 17 856 naujus užsikrėtimo atvejus ir 790 COVID-19 pacientų mirtį.

Daugiausia naujų užsikrėtimo atvejų užfiksuota Maskvoje – 1 187. Per praėjusią parą sostinėje mirė 45 koronavirusu užsikrėtę žmonės.

Nuo pandemijos pradžios Rusijoje užregistruoti iš viso 7 047 880 COVID-19 atvejų, 188 785 užsikrėtusieji mirė. Persirgęs koronavirusine infekcija pasveiko 6 302 250 pacientų, iš jų 17 243 – per praėjusią parą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (295)