Viena iš trijų košmarą išgyvenusių moterų pasakojo, jog oranžiniu ilginamuoju laidu buvo surišamas jos kaklas, rankos ir pėdos. Tai galima pamatyti įrašyto M. Knight interviu anonsuose. Visas interviu bus parodytas antradienio ar trečiadienio pokalbių laidoje „Dr. Phil“.

„Buvau pririšama tarsi žuvis, papuošimas ant sienos, - pasakojo M. Knight laidos vedėjui. - Aš tik taip galiu tai apibūdinti“.

„Kabojau štai taip“, - sakė ji, rodydama ore pirštu U formą.

Kitame interviu anonse, kuris pateikiamas „YouTube“, M. Knight prisimena po mėginimo pabėgti išgirdusi grasinimus, jog bus nubausta. Moters burna buvo klijuojama lipniąja juostele, kad ji negalėtų šaukti.

Pokalbių šou anonsuose teigiama, kad M. Knight su laidą vedančiu garsenybių psichologu Philu McGraw kalbasi apie fizinę, dvasinę ir seksualinę prievartą, kurią jai teko patirti per nelaisvėje praleistą dešimtmetį. Moteris prisimena, jog ištisas savaites tekdavo būti surakintai grandinėmis.

M. Knight buvo pagrobta 2002 metų rugpjūčio mėnesį. Tada jai buvo dvidešimt. M. Knight, Amanda Berry ir Gina DeJesus iš A. Castro namų pabėgo gegužės 6 dieną, kai A. Berry išstūmė duris ir paprašė pagalbos. Nuo to laiko viešumoje dažniausiai iš visų aukų pasirodo M. Knight. Ji netgi lankėsi A. Castro kaimynystėje prieš tai, kai jo namas buvo nugriautas.

A. Berry ir G. DeJesus ketina bendradarbiauti su prestižinę premiją „Pulitzer Prize“ laimėjusia „Washington Post“ žurnalistų komanda, padėsiančia parašyti moterims knygą apie patirtas kančias.
53 metų A. Castro buvo pripažintas kaltu ir nuteistas kalėti iki gyvos galvos.

M. Knight – vienintelė iš trijų nelaisvėje laikytų moterų, pasirodžiusi teisme, kai buvo skelbiamas nuosprendis A. Castro. Tada ji jam pasakė: „Tu atėmei vienuolika mano gyvenimo metų, tačiau aš susigrąžinau savo gyvenimą! Vienuolika metų praleidau pragare. Dabar tavo pragaras tik prasideda“.

Praėjus mėnesiui po bausmės paskelbimo A. Castro buvo rastas negyvas kalėjimo kameroje. Jo pasikorimas buvo vertinamas kaip savižudybė, tačiau vėliau pasirodė pranešimai, jog tai galėjo būti atsitiktinė mirtis, ištikusi bandant sulaikyti kvėpavimą siekiant seksualinio pasitenkinimo.

Michelle Knight