Įtariamasis pavarde Gao sekmadienį Uhane peiliu subadė penkių asmenų šeimą, kinų socialiniame tinkle „Weibo“ pranešė miesto policija, pridūrusi, kad tarp aukų yra du vaikai.

Sprukdamas iš nusikaltimo vietos įtariamasis peiliu mirtinai sužalojo praeivį ir taksi vairuotoją, kurio mašiną bandė pagrobti, nurodė policija ir pridūrė, kad pirmadienį paryčiais tas vyras nušoko nuo tilto į Jangdzės upę.

Policija nenurodė, ar pareigūnai yra tikri, jog po šuolio į upę tas vyras išgyveno.

Valstybinis naujienų tinklalapis China.org informavo, kad tarp šio vyro aukų yra Siaosi miestelio komunistų partijos skyriaus vadovas, jo žmona, marti ir du vaikaičiai.

Anot vietos žiniasklaidos, nusikaltimo vietoje buvo rastas dar vienas sužeistas vaikas, kuris buvo skubiai nugabentas į ligoninę.

Policija nurodė tęsianti tyrimą.

Kinijoje civiliams draudžiama nešiotis šaunamąjį ginklą. Pastaraisiais dešimtmečiais daugelis smurtinių nusikaltimų Kinijoje buvo įvykdyti peiliais ginkluotų asmenų.

2019 metų vasarį šiaurės vakarinėje Gansu provincijoje vyras, įtaręs savo žmoną neištikimybe, peiliu mirtinai subadė aštuonis žmones.

2018 metais Šaansi provincijoje peiliu ginkluotas vyras nudūrė septynis iš mokyklos ėjusius vaikus.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)