Vaizdo įrašas iš incidento vietos jau patalpintas svetainėje „YouTube“. Vaizdo įraše matoma, kad įgriuvo kelių metrų ilgio perono atkarpa.

Štai kaip incidentą aprašė vaizdo įrašą paviešinęs Kijevo gyventojas Jurijus Argotianikas: „Miesto elektrinio traukinio stotyje įgriuvo 20 žmonių svorio neatlaikiusi perono dalis. Tiksliai pasakius, iš elektrinio traukinio, atvykusio iš stotelės „Zenit“, antrojo vagono maždaug 120 kilogramų sveriantis vyras bandė nuo vagono laiptelių nušokti ant perono. Būtent jo svoris ir tapo perono įgriuvos katalizatoriumi“.

Apie incidentą pranešęs „5 kanal“ tvirtina, jog incidento metu perone stovėję žmonės „papuolė tiesiai po elektrinio traukinio bėgiais (apie nukentėjusios tiksli informacija neskelbiama)“. Tačiau vaizdo įrašą paskelbęs vyras tvirtina, jog fizinių traumų niekas nepatyrė, nors „moteris ir ištiko nemenkas šokas“.

Tai, kad per incidentą niekas nenukentėjo, patvirtino ir Ukrainos sostinės nepaprastųjų situacijų valdymo tarnybos atstovai. Žinybos duomenimis, gelbėtojų pagalvos neprireikė.